Шановний пане Посол

Незалежність і свобода – це право кожної нації. Народам, що горять полум’ям незалежності, було нелегко перетнути цей важкий, але славний шлях. З розпадом Радянського Союзу наші народи відновили свою незалежність і свободу.

Сьогодні народ України святкує 30 -ту річницю незалежності. За останні 30 років у всі періоди історії між нашими народами зберігалися рідні стосунки, взаємоповага і повага. Тісна співпраця між нашими країнами у політичній, економічній, військовій та інших сферах, підтримка в інформаційній боротьбі наших народів за донесення справжнього голосу наших народів до світової спільноти, підтримка української держави та народу Азербайджану у Великій Вітчизняній війні є яскравим прикладом дружби між нашими країнами. Це робить нас, молодих людей дуже щасливими, і створює нові можливості для тіснішої співпраці, підтримуючи ці зв’язки між нашими державами та народами у нашій майбутній діяльності.

Від імені Молодіжної ініціативної групи щиро вітаємо вас та весь народ України з нагоди 30 -ї річниці Незалежності Республіки Україна. Бажаємо народу України наполегливості, здорового та благополучного життя, духу боротьби, а також рішучих рішень та кроків на майбутнє.

 

З повагою,

Парвіз Усубов

Голова “Mолодіжної İніціативної Групи”

Баку, 23 серпня 2021 року